Укладання бруківки у Львові та Львівській області

Пропонуємо послуги з професійного укладання бруківки у Львові. Наша компанія виконує цю роботу вже понад 10 років і може пишатися тим, що багато замовників порекомендувало нас своїм друзям.

вкладання бруківки у львові

Ціни на роботу

Детальний прайс на укладання тротуарної плитки у Львові та області від нашої компанії ви знайдете на цій сторінці.

Знижка на бруківку

Співпрацюючи з нами ви отримуєте можливість придюати бруківку з зниженими цінами.
Знижка до 22% на продукція компаній Озон та Магік!

Чому слід обрати нас для укладання тротуарної плитки

Чимало людей, котрі мають заміський чи дачний будинок, прагнуть створити для себя атмосферу, що сприятиме активному відпочинку, радуватиме око. Вже давно минув час, коли земельна ділянка сприймалась тільки в якості території для вирощування сільськогосподарських продуктів. Зараз грядки вже не займають більше половини ділянки. Замість них встановлюють альтанки, барбекю, мангали, тандири, влаштовують галявини, красиво оформлені доріжки, ставлять лави.

Пропонуємо послуги з професійного монтажу бруківки. Наша компанія виконує цю роботу вже не один рік і може пишатися тим, що багато замовників порекомендувало нас своїм друзям. Пропонуємо високу якість робіт, безпечні і довговічні матеріали. Бригади в короткі терміни виконують роботи за Вашим графіком. Завжди пропонуємо прийнятні ціни, індивідуальний підхід. Ми володіємо необхідною технікою та знанням технологій. Ідеальним чином надовго укладена бруківка – стабільний незмінний результат звернення до нас. Укладка бруківки у Львові у нас – це швидко, якісно, красиво!

Ми надаємо весь комплекс послуг, спрямованих на благоустрій будівельних об’єктів, прилеглих територій. Професіонали проконсультують щодо вибору візерунку і матеріалу. Щоб уточнити вартість 1 м² укладеної бруківки для Вашого об’єкта, можна попередньо викликати нашого майстра на об’єкт для оцінки. Він допоможе правильно розрахувати потрібну кількість цементу, піску для підсипання, а також кількость погонних метрів бордюру та м² бруківки, а також допоможе правильно вибрати вид дорожнього матеріалу.

Довготривале співробітництво нашої компанії з фірмами-виробниками дозволяє безпомилково давати рекомендації щодо вибору якісних матеріалів. Ми займаємось послугами з укладання, мостимо доріжки, встановлюємо бордюри.

Технологія укладання бруківки

Технологія укладання бруківки включає поділ усього процесу на три головні стадії:

Підготовка встановлення бруківки, закладення швів, віброущільнення поверхневого шару ділянки.

Підготовка включає такі роботи, як:

  • розставлення “маячків” – спеціальних будівельних позначень, що випливають зі схеми укладання;
  • планування – включає звільнення від землі, зрівняння поверхні гравієм та щебнем;
  • монтаж дренажної системи – при цьому створюється водонепроникний дренажний шар, розподіляються ухили для відведення надлишків води;
  • створення несучого шару з розподілом гравію і щебеню рівномірно з кроком 15-30 см (залежить від призначення території, на якій викладається бруківка);
  • встановлення поребриків – при чьому розставляють огороджувальні бордюри, які заважають подальшому утворенню щілин між плитками; створення підстилаючого шару – вкладання та рівномірний розподіл піску шаром товщиною 3-5 см на поверхні несучого шару. В результаті отрмують рівну, вкриту піском територію, пересування по якій до закінчення укладання тротуарної плитки заборонене.

Власне викладка бруківки включає:

  • розмітку території з використанням шнура (для запобігання зсуву плит при розкладенні);
  • вкладання плиток, перевірку точності укладання через кожні 3 метри;
  • видалення зайвих елементів плиток по краях спеціальними інструментами (при необхідності).

Закладення швів з вібраційним ущільненням включає:

  • обробку території, на яку викладена бруківка, за допомогою віброплити;
  • заповнення щілин, що утворюються між елементами, піском річкового походження, рівномірним розподілом цього матеріалу по всій площі;
  • повторну обробку з використанням віброплити, заповнення піском щілин та подальший розподіл піску. Після монтажу плитки територія цілком готова до використання.

Укладання бруківки у Львові: наші переваги

Звернувшись за послугою укладання бруківки Львів до нас, Ви захистите себе від зайвих турбот, отримаєте гарне комфортне облаштування для своєї території. Всі роботи, починаючи розробкою плану, закінчуючи gold cup власне укладанням, майстри беруть на себе. Ви повинні будете лише прийняти роботу, щоб потім милуватися оновленим рельєфом.

Контакти

Компанія працює на совість, кожен співробітник докладає всіх зусиль, щоб клієнт залишився задоволений. Окрім професіоналізму, маємо багато позитивних відгуків, що служить підтвердженням ефективності співпраці.

Телефон

(097) 1628 296